Television Copenhagen

Professionelle optagelser i digital kvalitet

Services

Kulturspot

Et kulturspot er et lille indslag om en begivenhed eller noget andet enkeltstående, som man ønsker at gøre seerne opmærksomme på.Spottet leveres færdigredigeret på DVD og vi sørger for udsendelsen i henhold til den indgåede aftale.

Sponsorat

Et sponsorat er et fast billede før og efter en generel kultur-, natur- eller erhvervsudsendelse. Det faste billede underlægges en speakertekst, som siger “I samarbejde med x-virksomhed/organisation viser vi nu xx-udsendelse”. Det faste billede står i syv sekunder, som er tid nok til at indtale speaken, tid nok til at seerne opfatter billedet, men ikke tid nok til at seerne trættes.

Portræt

Et portræt er en udsendelse af 5-14 minutters varighed. En udsendelse som beskriver virksomhedens historie, koncept, varesortiment, service og andet som er vigtigt for at give potentielle kunder et billede af virksomheden. Og som kan give seerne et billede af hvordan virksomheder kan drives. Et portræt viser det billede, som ejeren ønsker at vise omverdenen. Et portræt er ikke en produktreklame, men en udsendelse, som “reklamerer” for virksomheden. Udsendelsen må ikke indeholde reklamer for enkeltprodukter.Kopier af fx. portrætter leveres på DVD.

webdesign forandre af denanden